EPC nodig? Via Energetica behandelt uw certificaat snel en efficiënt

Via Energetica bvba – Studiebureau HVAC Erkend energiedeskundige EP05163  - Epc Wil u een woning of appartement verkopen of verhuren? Dan heeft u een energieprestatiecertificaat (EPC) nodig. Ook voor overheidsgebouwen of publieke instellingen is het wettelijk verplicht om een energiedossier en een EPC te laten opstellen.

U krijgt snel een certificaat

Verlies geen tijd en laat uw energieprestatiecertificaat opstellen door Via Energetica, de erkende energiedeskundige voor EPC uit Boom. Dan bent u zeker van een snelle en efficiënte behandeling van uw certificaat.

Energiedeskundige Hilde Nagels schoolt zich voortdurend bij. Vanaf 1 juli 2017 moet uw EPC worden afgeleverd volgens een nieuw inspectieprotocol. Energiedeskundige Hilde Nagels heeft de nodige bijscholing gevolgd om uw EPC correct te kunnen afleveren.

Vraag gerust meer info

Heeft u vragen over onze prijzen of wil u een afspraak maken? De expert komt graag bij u langs, ook buiten de werkuren en in het weekend. Aarzel dus niet en neem contact op studiebureau Via Energetica voor een snelle en correcte EPC te Boom, Rumst, en Rupelstreek.

Via Energetica is een erkende energiedeskundige voor EPC (Energiedeskundige voor Publieke Gebouwen) met erkeningsnummer EP05163.