Ontdek hoe dit studiebureau HVAC aanpakt en uw energiefactuur verlaagt

Via Energetica bvba – Studiebureau HVAC Erkend energiedeskundige EP05163  - Studiebureau hvac De hoekstenen van elk energiebeleid zijn de verwarming, ventilatie en koeling. Daarom is Via Energetica in Boom het studiebureau voor HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) dat u nodig heeft. Want ingenieur Hilde Nagels uit Boom is een erkende energiedeskundige en heeft meer dan 30 jaar ervaring  met HVAC, cruciaal voor uw wooncomfort en uw energiefactuur.

Efficiënter omgaan met energie

Voor grotere projecten helpt Via Energetica met het opstellen van aanbestedingsdossiers en met het berekenen van warmteverliezen en koellasten. U kunt bij dit studiebureau uit Boom ook terecht voor de studie van vloerverwarmingsinstallaties, met name het uittekenen van legplannen.

Via Energetica is gespecialiseerd in hernieuwbare energiebronnen zoals warmtepompen en zonnepanelen. Zo kan u op termijn kosten besparen met een efficiënt energiebeleid dat ook goed is voor het milieu.

Voorkom problemen met Via Energetica

Ook installateurs van verwarming en ventilatie krijgen advies over meer complexe installaties. Bij Via Energetica krijgt u gedetailleerde berekeningen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Een juiste berekening kan achteraf veel problemen voorkomen.

Meer weten over HVAC

Wil u meer weten over Via Energetica en hoe dit studiebureau HVAC te Boom aanpakt? Contacteer dan Hilde Nagels en haar studiebureau als u meer informatie wil of een afspraak wil maken. Via Energetica komt ook buiten de werkuren en in het weekend bij u langs (na afspraak).